O NAS

Kdo smo

V podjetju Smartphit se v prvi vrsti osredotočamo na preventivne pristope s katerimi zmanjšamo obremenitve na telo, posledično pa tudi možnosti za poškodbe. Poudarek dajemo razumevanju težav, zavedanju lastnega telesa, individualno svetujemo ter vodimo skozi strategije za izboljšanje telesne drže. Naš sekundarni cilj je, da vas naučimo kako ravnati v primeru akutne bolečine, pri zmanjšanju katere nudimo tudi strokovno pomoč.

Preko izkušenj smo ugotovili, da vzroki za težave v hrbtenici velikokrat izvirajo iz obremenitev, ki se pojavljajo na delovnem mestu. Z namenom celostne obravnave teh težav, sodelujemo s podjetji kjer zaposlene izobrazimo in vodimo skozi načine s katerimi zmanjšamo telesne obremenitve.

Kontaktirajte nas
Poglej Video

Tim Gumilar, dipl. fizioterapevt

“Moj pristop k zdravljenju je celosten in individualen. Pri delu upoštevam in se zanašam na strokovno znanje fizioterapije, hkrati pa telo obravnavam kot celoto saj verjamem, da so sistemi v telesu med seboj povezani.

V prvi vrsti dajem velik poudarek dajem na analizi telesne drže, meritvah in anamnezi iz katere lahko velikokrat ugotovimo vzrok za nastale težave. Tekom obravnave poskrbim, da stranka razume zakaj je prišlo do težav, kako bo terapija potekala in kako lahko sama pomaga do čim hitrejšega izboljšanja. Terapija je običajno sestavljena iz manualne terapije, kinezioterapije (vadba) in ostalih terapevtskih tehnik, ki jih vključujem glede na vzrok nastale težave.”