V kolikor ste prišli na to stran, verjamem, da vam bolečine v hrbtenici niso tuje. Odlična novica je, da ste na pravem mestu in korak bližje do boljše kvalitete gibanja in življenja brez bolečin. 


Sem fizioterapevt in za vas sem pripravil priročnik, ki vsebuje najpomembnejše napotke in prve ukrepe pri soočanju z bolečino v hrbtenici.

Že sedaj vam moram priznati, da v priročniku ne boste našli ene čudežne vaje, ki vas bo rešila vseh težav. Priročnik vam bo pomagal, da:

  • bolje razumete mehanizem nastanka poškodbe (kaj so vaši povzročitelji),
  • spoznate naravne blažilce za sprostitev bolečine,
  • se naučite izvedbe razbremenjujočih položajev, ki bodo nemudoma sprostili strukture hrbtenice.

Strokovno znanje in pristopi so združeni in predstavljeni v praktični obliki. Sedaj ste na vrsti vi, da naredite prvi korak in začnete vašo pot do zdrave hrbtenice!

Prenesi brezplačen priročnik


Tim Gumilar, dipl. fizioterapevt

Moj pristop k zdravljenju je celosten in individualen. Pri delu upoštevam in se zanašam na strokovno znanje fizioterapije, hkrati pa telo obravnavam kot celoto saj verjamem, da so sistemi v telesu med seboj povezani. Pred nekaj leti sam soočal z bolečinami v ledveni hrbtenici, kar me je vodilo do preiskušanja številnih tehnik. V PDF priročnik sem združil tiste, ki zares delujejo.”